page_xn_02

Sodium Hidroksida

Sodium Hidroksida

Ngaran Produk:  Natrium hidroksida

Nomer CAS:  1310-73-2; 8012-01-9

Kasucian:  99%

Kelas Standar: Kelas Pangan, Kelas Industri

Penampilan:  flake

Pakét:  PP / PE 50kg / kantong; 25kg / kantong; kantong Jumbo atanapi numutkeun sarat konsumén.

Tempat Asalna:  Anhui, Cina

Kecap sinyal : Bahaya


Aplikasi produk

  • application-2
  • application-3
  • application-1

Detil Produk

Tanda Produk

Sodium Hidroksida

Nami Natrium hidroksida
Sinonim Soda kaustik; lye, kaustik; natrium hidrat; lye soda; kaustik bodas; serpihan soda kaustik; serpihan kaustik; soda kaustik padet; mutiara soda kaustik; soda kaustik padet; Cairan Soda Kaustik; Aditif Kadaharan Natrium Hidroksida; Serpihan soda kaustik; Natrium hidroksida padet; Soda Kaustik; Sodium Hydrate; Cair CS
EINECS 215-185-5
Kasucian 99%
Formula Molekul NaOH
Beurat Molekul 41.0045
Penampilan flake
Titik lebur 318
Titik ngagolak 100 ° C dina 760 mmHg
Kelarutan 111 g / 100 g cai

Pamakéan Produk

Natrium hidroksida utamina dianggo dina pembuatan kertas, produksi pulp selulosa, sabun, detérjen sintétik, produksi asam lemak sintétik sareng pemurnian minyak sato sareng sayuran. Hal ieu digunakeun salaku agén desizing, agén scouring sareng agén mercerizing dina percetakan tékstil sareng industri dyeing. Industri kimia digunakeun pikeun ngahasilkeun borax, natrium sianida, asam formik, asam oksalat, fenol, jst. Industri minyak bumi dianggo pikeun nyaring produk minyak bumi sareng ngeboran leutak dina kebon minyak. Ogé dianggo dina pangobatan permukaan alumina, seng sareng tambaga, kaca, enamel, kulit, ubar, pewarna sareng péstisida. Produk grade dahareun dianggo dina industri pangan salaku nétralisér asam, agén mesék pikeun jeruk sareng katumbiri, detérjen kanggo botol sareng kaléng kosong, dekolorizer sareng deodorizer.

Paket Produk

PP / PE 50kg / kantong; 25kg / kantong; Kantong Jumbo atanapi numutkeun sarat konsumén.

Panyimpenan

Kusabab kakuatanana kuat, kacamata sareng sarung pelindung kedah dilarapkeun nalika nganggo soda kaustik. Bungkusna dijaga dina kaayaan anu saé & garing, pikeun nyegah kabebeng, kontaminasi, beueus sareng zat asam.

Pernyataan Bahaya

Bisa jadi korosif pikeun logam.
Nyababkeun luka kulit parah sareng karusakan panon.

Pernyataan Peringatan (s)

Simpen ngan ukur dina bungkusan aslina.
Nganggo sarung pelindung / pakean pelindung / pelindung panon / panyalindungan panangtu / panangtosan.
Upami SUSAH: Bilas sungut. Entong ngainduksi utah.
Upami dina kulit (atanapi rambut): Cabut langsung sadayana pakean anu tercemar. Bilas kulit ku cai.
Upami dihirupkeun: Buang jalma kana hawa seger sareng jaga nyaman dina napas. Langsung nelepon POISON CENTRE / dokter.
Upami di panon: Bilas ati-ati ku cai salami sababaraha menit. Cabut lénsa kontak, upami aya sareng gampang dilakukeun. Teruskeun bilas.

Kamungkinan Réaksi Bahaya

Résiko ignition atanapi formasi gas atanapi uap anu tiasa radang ku:
Logam
Logam enteng

Kamungkinan pembentukan:
Hidrogén

Réaksi telenges dimungkinkeun ku:
sanyawa amonium
Sianida
sanyawa nitro organik
zat kaduruk organik
fenol
bubuk bumi basa alkali
Asam
Nitril
Magnésium


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna