page_xn_02

Warta

Prosés ékspor laut natrium hidroksida sareng pancegahan

Sodium hidroksida, ogé katelah soda kaustik sareng soda kaustik, rumus kimia nyaéta NaOH, mangrupikeun jenis alkali anu kuat sareng korosipitas anu luhur, umumna serpihan bodas atanapi partikel, tiasa dibubarkeun dina cai pikeun ngabentuk larutan basa, ogé tiasa dibubarkeun dina métanol sareng étanol. Natrium hidroksida ngagaduhan deliquescence, anu tiasa nyerep uap cai dina hawa, sareng ogé nyerep gas asam sapertos karbon dioksida sareng sulfur dioksida.

Alam

Natrium hidroksida kacida korosif, padet atanapi leyuran na tiasa ngabakar kulit, anu tiasa nyababkeun tatu permanén (sapertos tapak tatu) pikeun anu henteu aya tindakan pelindung. Upami natrium hidroksida kakeunaan panon langsung, anu serius bahkan tiasa nyababkeun ambing. Ukuran panyalindungan pribadi, sapertos sarung tangan karét, pakean pelindung sareng kacamata, tiasa pisan ngirangan résiko kontak sareng natrium hidroksida

Tujuanna

Natrium hidroksida seueur dianggo. Hal ieu digunakeun dina produksi kertas, sabun, pewarna, rayon, pemurnian minyak, pemurnian katun, pemurnian produk tar batubara, pamrosésan pangan, pamrosésan kai sareng industri mesin.

Natrium hidroksida seueur dianggo dina ékonomi nasional, seueur séktor industri peryogi natrium hidroksida. Sektor anu nganggo natrium hidroksida seuseueurna nyaéta pembuatan kimia, dituturkeun ku pembuatan kertas, peleburan aluminium, peleburan tungsten, rayon, katun jieunan sareng pembuatan sabun. Salaku tambahan, dina produksi pewarna, plastik, bahan kimia sareng panengah organik, regenerasi karét lami, éléktrolisis natrium logam sareng cai, sareng produksi uyah anorganik, sajumlah ageung soda kaustik ogé dianggo dina produksi boraks, kromat, manganat, fosfat, sareng sajabana uyah.

Syarat Angkutan darat

Mimiti, sumberna henteu tiasa diangkut dina kaléng aluminium atanapi séng, kusabab natrium hidroksida mangrupikeun dasar anu kuat, sareng larutanana bakal diréaksikeun sareng aluminium sareng séng pikeun ngawangun gas hidrogén, natrium metaaluminis atanapi natrium metazincat

Kadua, segel sareng eusian! Kusabab upami aya hawa, natrium hidroksida bakal buruk! Natrium karbonat sareng cai kabentuk

Katilu, mimiti nitrogén siram, oksigén sareng gas pelindung sanésna kana bak, solokan hawa saloba mungkin, teras tambihkeun larutan natrium hidroksida, lalaunan ngaleupaskeun gas pelindung, teras ngégél transportasi.

Pancegahan Pikeun Sodium Hidroksida Ékspor Ngaliwatan Laut

news-1

Kategori bahaya utama: 8

PBB: 1823

Kategori rangkep: Paket kelas II

Kodeu HS: 281510000

Dokumén ékspor natrium hidroksida ngalangkungan laut

1.Mésér
Kuasa pesenan pangacara: salian ti informasi kiriman sareng kiriman, hal anu paling penting nyaéta jelas ngajelaskeun beurat kotor, beurat bersih, bentuk pengepakan sareng pengemasan batin tina sapotong tunggal
(perhatoskeun yén pemesanan ékspor barang bahaya kedah dilakukeun sapuluh dinten sateuacanna. Data pemesanan barang bahaya kedah akurat sareng henteu tiasa dirobih.)

2.MSDS dina basa Inggris
MSDS (anu gaduh kapal bakal fokus kana sipat fisik sareng kimia sareng barang transportasi, anu nangtoskeun sifat anu gaduh kapal. Aranjeunna sacara alami bakal terang kumaha fokus dina operasi dina transportasi)
Catetan: natrium hidroksida kagolong kana kategori bahaya 8, UN 1823, formulir déklarasi pakét bahaya bahaya kategori II

Kalayan kakuatan pengacara sareng MSDS, anjeun tiasa mesen rohangan barang bahaya. Umumna dua dinten damel tiasa dialokasikan.

3. sertipikat pakét bahaya
(éta biasana kalebet lambaran kinerja sareng sertipikat panggunaan. Lambaran kinerja relatif saderhana sareng tiasa disayogikeun ku pabrik anu tiasa ngadamel bungkusan biasa. Nanging, bijil panggunaan langkung rumit, janten peryogi di inspeksi Komoditi lokal Biro pabrik pikeun nerapkeun idéntifikasi IMI sareng lambaran kinerja.)

4. Deklarasi barang bahaya
Léngkah salajengna nyaéta nyatakeun barang bahaya. Numutkeun sarat perusahaan pengiriman barang anu béda sareng agén pengiriman barang, bahan déklarasi tiasa dikintunkeun numutkeun tenggat waktos terakhir sateuacan didéklarasikeun. Pernyataan barang bahaya biasana pikeun marios bungkus, janten dokumén anu paling penting nyaéta sertipikat barang bahaya.
Bahan-bahan deklarasi anu ngabahayakeun: sertipikat paket bahaya asli, Inggris MSDS, daptar kemasan, sertipikat pengepakan, surat kuasa pengacara

5. Persiapan transportasi sareng bungkus mangrupikeun bagian anu penting
Tautan ieu tiasa dibagi kana dua modeu operasi: ngamuat gudang sareng gerbang pabrik Point Trailer
Upami éta dimuat dina gudang, anjeun kedah ngadamel bewara lebet gudang pikeun mastikeun waktos pangiriman ka gudang sareng konsumén
Upami trailer panto panto pabrik dianggo, éta kedah diangkut ku armada kalayan kualifikasi barang bahaya. Master supir kedah janten supir lami kandaraan barang bahaya, anu tiasa aman sareng tepat waktos ngarengsekeun momotan.

6. Déklarasi dina adat istiadat
Salaku tambahan kana data deklarasi adat istiadat rutin, éta ogé kedah dicatet yén natrium hidroksida kagolong kana komoditas anu tunduk kana pamariksaan hukum, sareng pamariksaan komoditi kedah disayogikeun pikeun ékspor maritim.

7. Bil tina lading
Saatos kapal angkat, candak tagihan muatan pikeun mayar, konpirmasikeun sareng kiriman naha ngaluarkeun tagihan muatan anu asli atanapi tagihan pelepasan telegraf, sareng ngatur ijin bea cukai sareng pangiriman saatos kapal sumping di palabuhan anu dituju.
Natrium hidroksida kagolong kana 8 rupa barang bahaya, anu tiasa diekspor ku LCL. Nanging, diperhatoskeun yén éta henteu tiasa dicampur sareng 4 jinis barang bahaya atanapi zat asam, sareng kedah leres-leres sasuai sareng sarat pikeun nyimpen sareng ngasingkeun barang bahaya ku LCL.


Waktos Post: 15-07-21

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna