page_xn_02

Warta

FAQ ngeunaan Impor sareng Ékspor Bahan Kimia Bahaya sareng Pamariksaan Bungkusan

Administrasi Umum Pengumuman Bea Cukai No. 129 taun 2020 "Pengumuman ngeunaan Isu Ngeunaan Impor sareng Ékspor Bahan Kimia Bahaya sareng Pengawasan Pengawasan sareng Pengawasan" parantos dilaksanakeun. Adat istiadat parantos sukses nampi konsultasi bisnis ti seueur perusahaan impor sareng ekspor, Khususna pilih 9 patarosan wawakil diantarana. Pikeun patarosan anu khusus, kami bakal nyiapkeun waleran kana patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan pamariksaan sareng pangawasan impor sareng ékspor bahan kimia bahaya sareng bungkusanna pikeun rujukan perusahaan anu aya hubunganana.

1. Naha kedah pamariksaan dilakukeun kana bahan kimia bahaya anu diimpor ngalangkungan perdagangan olahan?

A : Bahan kimia picilakaeun ngalibatkeun masalah kaamanan. Maka, dina prinsipna, bahan kimia bahaya anu diimpor ku sababaraha cara padagangan kedah diperiksa, sareng bahan kimia bahaya anu diimpor ku ngolah perdagangan ogé kedah diparios saluyu sareng impor sareng ékspor syarat-syarat pamariksaan kimia bahaya.

2.Lembar data kaamanan cairan campuran nunjukkeun yén titik kilat "henteu lumaku". Naha tiasa ditilik yén éta henteu kagolong kana bahan kimia anu didaptarkeun dina daptar kimia bahaya (Edisi 2015)?

J: Campuran ieu mimiti dipilarian sareng komponenana anu utami pikeun ngarujuk kana zat murni pikeun ningali aya campuran campuran XXX anu saluyu (sapertos 124 "campuran propyne sareng propadién [stabil]", 276 "campuran éstrén diphenyl éter", jst. .), Upami aya barang anu saluyu, ditilik janten kagunganana barang;

Upami teu aya barang anu saluyu, éta utamina gumantung kana naha titik kilatna kirang ti atanapi sami sareng 60 ℃, sareng kasaluyuan ditaksir mangrupikeun Pasal 2828 tina "Katalog Bahan Kimia Bahaya (Edisi 2015)"

Putusan umum anu henteu nyumponan kaayaan anu kasebut di luhur nyaéta yén éta henteu kagolong kana bahan kimia anu didaptarkeun dina "Hazardous Chemicals Catalog (2015 Edition)".

4. Naha perlu ékspor bahan kimia pikeun ngabutuhkeun perusahaan pikeun nyayogikeun laporan klasifikasi sareng idéntifikasi tina ciri bahaya?

A : Numutkeun kana "Pengumuman Administrasi Umum Adat istiadat ngeunaan Isu Ngeunaan Pamariksaan sareng Pengawasan Impor sareng Ékspor Bahan Kimia Bahaya sareng Bungkusanna" (Pengumuman No. 129 di 2020), laporan klasifikasi sareng idéntifikasi ciri bahaya nyaéta bahan penting pikeun deklarasi bahan kimia bahaya pikeun ékspor, sapertos nangtoskeun barang Perusahaan kedah nyayogikeun bahan kimia anu didaptarkeun dina "Catalogi Bahan Bencana Bahaya (Edisi 2015)".

5. Ngan aya hurup "UN" dina bungkus. Naha éta nyumponan sarat tanpa bunderan?

A :Lambang bungkusan PBB digunakeun pikeun ngabuktikeun yén wadah bungkusan nyaluyukeun kana sarat PBB "Saran dina Ngangkut Barang Bahaya, Peraturan Model". Lambang kemasan konvensional nyaéta hurup leutik "u" sareng "n" disusun luhur jeung ka handap dina hiji bunderan, tapi pikeun bungkus logam, éta langsung tiasa digentos ku huruf kapital "UN". Dina karéta sareng transportasi jalan, simbol "RID" sareng "ADR" ogé tiasa dianggo waé.

6. Naha perlu nyayogikeun laporan klasifikasi sareng idéntifikasi ciri bahaya pikeun bahan kimia bahaya anu diimpor?

A : Adat istiadat henteu ngumpulkeun klasifikasi sareng laporan idéntifikasi ciri bahaya pikeun bahan kimia bahaya anu diimpor

news

7. Naha tiasa dilabélan bungkusan leutik bahan kimia bahaya disederhanakeun?

A : Numutkeun kana "Pranataya pikeun Persiapan Labél Kaamanan Kimia" (GB 15258-2009), pikeun bungkus kimia leutik kirang ti atanapi sami sareng 100mL, pikeun merenahkeun labél, unsur-unsur labél kaamanan tiasa disederhanakeun, kalebet idéntifikasi kimia, piktogram, sareng kecap sinyal, pernyataan Bahaya, telepon konsultasi darurat, nami panyadia sareng nomer telepon kontak, sareng inpormasi tiasa dirujuk kana basa anu gancang.

8. Naha perusahaan bisnis barang bahaya kedah nerapkeun ka bea cukai pikeun pangajen panggunaan bungkusan barang bahaya?

A : Numutkeun kana "Hukum Pamariksaan Komoditas Ékspor sareng Ékspor Républik Rahayat Tiongkok" sareng peraturan palaksanaanana, perusahaan anu ngahasilkeun barang bahaya kedah dilarapkeun ka lembaga pamariksaan komoditi pikeun pangajen panggunaan wadah bungkus. Penilaian panggunaan bungkusan barang bahaya kedah diurus ku perusahaan produksi barang bahaya ka adat istiadat setempat.

9. Naon lingkup pamariksaan bahan kimia bahaya impor sareng ekspor?

A : Numutkeun kana "Peraturan Pangaturan Kasalametan Bahan Kimia Bahaya" (Urutan No. 591 Déwan Nagara) sareng "Pengumuman Administrasi Umum Adat istiadat ngeunaan Masalah Ngeunaan Pamariksaan sareng Pengawasan Impor sareng Ékspor Bahan Kimia Bahaya sareng Bungkusanna "(Pangumuman No. 129 taun 2020), pabean ayeuna Ngalaksanakeun pamariksaan ngeunaan impor sareng ékspor bahan kimia bahaya anu didaptarkeun dina" Catalogi Bahan Bencana (Edisi 2015) ".


Waktos Post: 28-07-21

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna