page_xn_02

Warta

Tinjauan Komprehensif ngeunaan "Ékspor Glyphosate"

Ngaran produk: glyphosate

Nagara anu langkung seueur ékspor kalebet: Argentina, Brasil, Amérika Serikat, Nigeria sareng Thailand

Ngaran / deklarasi anu aya hubunganana: Hérisida (sajenis hérbida)
Kodeu komoditas pabean: 3808931100 (ubar hérbida dina paket écéran) atanapi 3808931990 (pakét sanés non-eceran)

Kaayaan pengawasan bea cukai: sertipikat pendaptaran péstisida impor sareng ekspor

Tingkat rabat ékspor Glyphosate: 5%

Jumlah CAS: numutkeun ka dosis anu béda, pakait sareng nomer CAS anu béda

Rumus molekular: numutkeun dosis anu béda, pakait sareng rumus molekul anu béda

MSDS: numutkeun dosis anu béda, pakait sareng MSD anu sanés

Nomer PBB: numutkeun nomer CAS, dosisna didaptarkeun dina Kode IMDG

Jenis pamrosésan: Agén leyur (SL), bubuk leyur (SP), granul leyur (SG)

Émbaran Rujukan

Jumlah CAS Rumus molekular UN NO:
1071-83-6 C3H8NO5P 3077 9 / PG3
287399-31-9 C3H8NO5P 3077 9 / PG3
130538-97-5 C5H11N2O6P 2910
38641-94-0 C6H17N2O5P Teu aya (bahan kimia umum)
130538-98-6 C7H18N2Na2O13P3 2910

Glyphosate kagolong kana barang bahaya atanapi barang biasa: glyphosate kalayan purity luhur langkung ti 80% milik barang bahaya

Glyphosate SL Type

1. Ayeuna, ragam agén cai sapertos kieu: 10% agén cai glyphosate, 41% glyphosate isopropylamine salt water agents (sami sareng 480g / L glyphosate isopropylamine salt water agents) - bentuk dosis glyphosate anu seueur dianggo ayeuna, Agén cai uyah amonium glyphosate 30,5%, agén cai uyah kalium glyphosate, agén cai asin sodium glyphosate, jst;

2. Numutkeun kana viskositas (25 ℃), éta tiasa dibagi kana viskositas umum 14 ~ 18cps; Viskositas luhur (18-25cps, 25-35cps, 35-45cps, di luhur 45cps); Tiasa dibagi numutkeun sababaraha warna, sapertos beureum, oranyeu, koneng, hejo, hejo, biru, ungu, jst;

3. Numutkeun résistansi suhu handap, aya agén cai tahan suhu handap, sapertos agén cai tahan dikurangan 40 ℃

4. Agén cai dicampur sareng péstisida sanés, sapertos dimethyltetrachloride, 2,4d, metolac, imazethapyr, paraquat

5. Agén cai 10% glyphosate tiasa disiapkeun langsung tina ubar téknis, atanapi ku cara ngamajukeun deui jumlah obat téknis saatos cairan limbah pekat, anu ogé dibagi kana 10% uyah natrium, 10% uyah amina, jst. ;


Waktos Post: 10-06-21

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna