page_xn_02

Warta

  • FAQ on Import and Export of Hazardous Chemicals and Packaging Inspection

    FAQ ngeunaan Impor sareng Ékspor Bahan Kimia Bahaya sareng Pamariksaan Bungkusan

    Administrasi Umum Pengumuman Bea Cukai No. 129 taun 2020 "Pengumuman ngeunaan Isu Ngeunaan Impor sareng Ékspor Bahan Kimia Bahaya sareng Pengawasan Pengawasan sareng Pengawasan" parantos dilaksanakeun. Adat istiadat parantos sukses nampi konsultasi bisnis ...
    Maca deui
  • Sodium hydroxide sea export process and precautions

    Prosés ékspor laut natrium hidroksida sareng pancegahan

    Sodium hidroksida, ogé katelah soda kaustik sareng soda kaustik, rumus kimia nyaéta NaOH, mangrupikeun jenis alkali anu kuat sareng korosipitas anu luhur, umumna serpihan bodas atanapi partikel, tiasa dibubarkeun dina cai pikeun ngawangun larutan basa, ogé tiasa leyur dina métanol sareng étano ...
    Maca deui
  • A Comprehensive Review Of The “Glyphosate Export” Matters

    Tinjauan Komprehensif ngeunaan "Ékspor Glyphosate"

    Nami produk: nagara-nagara glyphosate anu langkung seueur ékspor kalebet: Argentina, Brazil, Amérika Serikat, Nigeria sareng Thailand Nami / deklarasi Hubungan: Hérisida (sajenis hérbisida) Kode komoditas pabean: 3808931100 (ubar hérbida dina bungkus eceran) atanapi 38089319 .. .
    Maca deui
  • Use And Precautions Of DEET

    Anggo Sareng Pancegahan DEET

    DEET ogé katelah N, n-diethyl-m-toluidamide. DEET munggaran didamel nalika Perang Dunya II sareng dikembangkeun ku Dinas Pertanian AS. Éta dianggo ku militér Amérika Serikat dina 1946 sareng didaptarkeun pikeun panggunaan umum di Amérika Serikat dina 1957. Éta parantos sol ...
    Maca deui

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna