page_xn_02

Pabrik Modern

Basis Produksi

Pabrik produksi perenahna dina dasar sintésis kimia kimia batubara Huaibei. Diadegkeun dina 2017. Éta utamina ngahasilkeun panengah farmasi sareng péstisida, asam metil benzoat, asam nitrobenzoat sareng produk amida klorida amida turunanana, sareng damel bareng sareng Nanjing University of Science and Technology sareng Dalian Institute of Chemical Physics, Chinese Academy of Élmu. Kalayan kerja sama seueur unit ilmiah, akademik sareng panilitian, kami nampi sababaraha téknologi patén produksi.

Éta ngadopsi téknologi kontrol DCS anu maju sareng dipercaya. Éta ogé ngagaduhan sistem instrumen kaamanan SIS pikeun bahan kimia bahaya anu janten sumber bahaya sareng prosés kimia kimia anu diawasi sacara kritis, anu sacara efektif tiasa ngirangan konsumsi tanaga sareng bahan baku sareng ngahontal efisiensi produk anu luhur. Kualitas saé sareng béaya rendah.

Ngeunaan Anhui JiangTai

Total investasi 360 juta yuan Produktivitas taunan 17,000 ton

Total investasi proyek 360 juta yuan, sareng kapasitas produksi taunan 17,000 ton. Lahan proyék kagolong kana zona industri kimia, anu saluyu sareng perencanaan taman sareng posisi industri.

ISO19001: Sértipikasi Sistem Manajemen Kualitas 2015

Éta parantos lulus dina sertifikasi sistem manajemen mutu ISO19001: 2015, ngagaduhan sistem kontrol anu otomatis.

Area Gudang Anu Cekap

Ngagaduhan fasilitas pergudangan nyalira tiasa ngajaga persediaan inventaris anu cekap. Tingkat otomatis otomatis, téknologi stabil sareng dipercaya, kinerja kaamanan anu saé.

Alat Pangujian Lanjutan & Pusat Kontrol Pusat

Pusat uji mutu, dilengkepan ku peralatan uji canggih di dunya, sareng ngalaksanakeun produksi turunan tina bahan baku dugi ka produk akhir pikeun mastikeun kauntungan maksimum produk.
Di tempat, kontrol terpusat suhu, tekanan, eusi oksigén, laju aliran, arus sareng parameter sanés dina prosés produksi.

xinzhin

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna