page_xn_02

Asam M-Toluic

Asam M-Toluic

Ngaran Produk:   Asam m -oluoluat

Nomer CAS:   99-04-7

Kasucian:   99% mnt

Penampilan:   Bubuk kristal bodas

Pakét:   25kg / kantong, atanapi sakumaha paket khusus

Tempat Asalna:  Anhui, Cina


Aplikasi produk

  • application-1
  • application-2
  • application-3

Detil Produk

Tanda Produk

Asam M-Toluic

Nami Asam m -oluoluat
Sinonim m-Methylbenzoate; m-methylbenzoic acid; m-toluylic acid; beta-methylbenzoic acid; 3-methylb
EINECS 202-723-9
Kasucian 99% mnt
Formula Molekul C8H8O2
Beurat Molekul 135.1405
Penampilan Bubuk kristal bodas, bubuk kristal Bodas atanapi Rada konéng janten kuning-konéng Kristal Padet
Kapadetan 1.054g / mL dina 25 ℃ (cahayana.)
Titik lebur 108 ° C
Titik ngagolak 111-113 ℃
Titik kaingetan 150 ℃
Kelarutan <0.1g / 100mL dina 19 ℃ dina cai

Pamakéan Produk

1.It digunakeun dina panengah sintésis organik sareng industri péstisida pikeun ngadamel fungisida fosforidaid.

2. Terutama dianggo pikeun produksi panolak reungit anu éfisién pisan, N, N-diethyl-m-toluamide, m-toluyl chloride, m-tolunitrile, jst.

Paket Produk

25kg / kantong, atanapi sakumaha pakét anu dikustomisasi.

Panyimpenan

Panyimpenan garing Asiktoko handap +30.

Ukuran Bantuan Kahiji

Pedaran ngeunaan langkah-langkah pertolongan pertama
Naséhat umum Tembongkeun lambar data kaamanan matéri ieu ka dokter anu hadir.

Upami diseuseup
Saatos dihirupan: hawa seger.

Dina kasus kontak kulit
Dina kasus kontak kulit: Cabut langsung sadayana pakean anu tercemar. Bilas kulit ku cai / pancuran.

Bisi kontak panon
Saatos kontak panon: bilas ku seueur cai. Nelepon di dokter spesialis mata. Cabut lénsa kontak.

Upami ditelek
Saatos ngelek: geuwat ngadamel korban nginum cai (paling dua gelas). Konsultasi ka dokter.

Ukuran Patugas pemadam kebakaran

1 Média pangusir
Média pareum anu cocog.
Busa Cai Karbon dioksida (CO2) bubuk garing.
Média pareum anu teu cocog.
Pikeun zat / campuran ieu henteu aya watesan tina agén pareuman anu dipasihkeun.

2 Bahaya khusus anu timbul tina bahan atanapi campuran
Oksida karbon.
Kaduruk.
Uap langkung beurat tibatan hawa sareng tiasa nyebarkeun sapanjang lantai.
Ngabentuk campuran ngabeledug sareng hawa nalika manaskeun sengit.
Pangwangunan gas atanapi uap pembakaran bahaya upami aya kajadian seuneu.

3 Naséhat pikeun pemadam kebakaran
Upami aya seuneu, anggo alat napas mandiri.

4 Inpormasi salengkepna
Cegah seuneu pareum seuneu tina kontaminasi cai permukaan atanapi sistem cai taneuh.

Penanganan sareng Panyimpenan

Pancegahan pikeun penanganan anu aman
Cegah kontak sareng kulit sareng panon. Hindarkeun kabentukna lebu sareng aerosol.
Nyayogikeun ventilasi knalpot anu pas di tempat-tempat lebu kabentuk. Ukuran normal pikeun panangtayungan seuneu pencegahan.

Kaayaan pikeun neundeun aman, kalebet kasaluyuan naon waé
Simpen dina tempat anu tiis. Tetep wadah ditutup sacara pageuh di tempat anu garing sareng berventilasi saé.

Ukuran Ngaleupaskeun Teu kahaja

Pancegahan pribadi, alat pelindung sareng prosedur darurat
Anggo alat pelindung pribadi. Nyingkahan pembentukan lebu. Cegah napas uap, oras kabut. Mastikeun ventilasi anu cekap. Cegah napas lebu.

Pancegahan lingkungan
Entong ngantepkeun produk lebet kana solokan.

Métode sareng bahan pikeun ngawadahan sareng beberesih
Nyokot sareng ngatur pembuangan tanpa nyiptakeun lebu. Sapu sareng sekop. Simpen dina wadah anu cocog sareng anu ditutup pikeun pembuangan.

Pancegahan pribadi, alat pelindung sareng prosedur darurat
Anggo alat pelindung pribadi. Nyingkahan pembentukan lebu. Cegah napas uap, oras kabut. Mastikeun ventilasi anu cekap. Cegah napas lebu.

Pancegahan lingkungan
Entong ngantepkeun produk lebet kana solokan.

Métode sareng bahan pikeun ngawadahan sareng beberesih
Nyokot sareng ngatur pembuangan tanpa nyiptakeun lebu. Sapu sareng sekop. Simpen dina wadah anu cocog sareng anu ditutup pikeun pembuangan.

Nomer CAS:   99-04-7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna