page_xn_02

Glyphosate

Glyphosate

Ngaran Produk:   Glyphosate

Nomer CAS:   1071-83-6

Kasucian:   95%

Penampilan:   Bubuk / Cairan Coklat Cahaya

Pakét:   200KG / kendang, atanapi sakumaha paket khusus

Tempat Asalna:  Anhui, Cina


Aplikasi produk

  • application-2
  • application-3
  • application-1

Detil Produk

Tanda Produk

Glyphosate

Nami Glyphosate
Sinonim N-Phosphonomethyl-glycine; N- (phosphonomethyl) gtycine; Larutan cai glyphosate (10%); Glyphosate isopropyl amine salt salt solution (41%); Larutan amonium glyphosate (10%); Glyphosate SP; (Carboxymethylamino) asam methylphosphonic; Asam fosfonomethylaminoakétik; N-Phosphomethylglycine; Bronco; N- (phosphonomethyl) glycine - propan-2-amine (1: 1)
EINECS 213-997-4
Kasucian 95%
Formula Molekul C3H6NO5P
Beurat Molekul 167.0572
Penampilan Bubuk bodas atanapi kristal, bubuk atanapi kristal
Kapadetan 1.74
Titik lebur 230 ℃
Kelarutan 1,2 g / 100 mL

Pamakéan Produk

Kontrol jukut taunan sareng perennial sareng gulma lega, pre-panén, dina séréal, kacang polong, kacang, perkosaan minyak, rami sareng mustard; kontrol jukut taunan sareng perennial sareng gulma anu lega lébar dina tunggul jukut sareng pasualan tandur / sateuacan munculna seueur pepelakan; salaku semprot diarahkeun dina vines jeung zaitun; di kebon, buruan, leuweung sareng kontrol gulma industri. Salaku herbisida akuatik.

Paket Produk

200KG / kendang, atanapi sakumaha paket khusus.

Ukuran Patugas pemadam kebakaran

Média anu ngusir
Média pareum anu cocog.
Busa Cai Karbon dioksida (CO2) bubuk garing.
Média pareum anu teu cocog.
Pikeun zat / campuran ieu henteu aya watesan tina agén pareuman anu dipasihkeun.

Bahaya khusus anu timbul tina bahan atanapi campuran
Oksida karbon.
Nitrogén oksida (NOx).
Oksida tina fosfor.
Kaduruk.
Pangwangunan gas atanapi uap pembakaran bahaya upami aya kajadian seuneu.

Naséhat pikeun pemadam kebakaran
Cicing di daérah bahaya waé ku aparat napas mandiri. Cegah kontak kulit ku ngajaga jarak anu aman atanapi nganggo pakean pelindung anu cocog.

Inpormasi salengkepna
Suprési (jagragkeun) gas / uap / halimun nganggo jet cai. Cegah seuneu pareum seuneu tina kontaminasi cai permukaan atanapi sistem cai taneuh.

Panyimpenan

Ditutup pageuh. Garing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna