page_xn_02

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha kuring tiasa mesen?

Anjeun tiasa ngahubungan kami ku email ngeunaan detil pesen anjeun.

Naon istilah pamayaran anjeun?

T / T, D / P, L / C, D / A, O / A, Alipay sareng Western Union.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun sampel gratis?

Sampel gratis pikeun évaluasi kualitas pikeun kaseueuran produk, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun angkutan barang.

Naon cara transportasi anu dianggo?

Sampel tiasa ku DHL, UPS, TNT, EMS, Fedex, sareng sajabana.

Naon waktos pangirimanna?

Pikeun pesenan alit, éta ngan ukur peryogi 2 ~ 4 dinten kanggo pangiriman, sareng saatos jumlahna ageung, éta bakal nyandak sakitar 1 ~ 2 minggu.

Kumaha anjeun ngajamin kualitasna?

Kami parantos netepkeun aturan kontrol kualitas anu ketat dumasar kana sistem manajemen kualitas ISO, sareng kami gaduh analisis kualitas tilas saprak lini produksi ka gudang. Sateuacan dimuat, kami otorisasi pihak katilu anu bergengsi pikeun ngalakukeun pamariksaan sareng laporan aslina langsung ka palanggan.

Naha anjeun kedah mésér ti kami?

1.We tiasa nyayogikeun jasa respons gancang, waktos lead pondok sareng harga kalapa.

2. Kami salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir di Cina Kidul Kidul.

3. Kami dioténtikasi sareng Sistem Manajemen Mutu ISO9001-2015

4. Usaha urang ngaliput langkung ti 50 nagara.

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna