page_xn_02

DEET

DEET

Ngaran Produk:   N, N-Diethyl-3-methylbenzamide

Nomer CAS:   134-62-3

Kasucian:   99,5%

Penampilan:  Cairan transparan henteu warnaan

Pakét:  200KG / kendang, atanapi sakumaha paket khusus

Tempat Asalna:  Anhui, Cina


Aplikasi produk

  • application-2
  • application-3
  • application-1

Detil Produk

Tanda Produk

N, N-Diethyl-3-methylbenzamide

Nami N, N-Diethyl-3-methylbenzamide
Sinonim DEET ; N N-Diethyl-3-methylbenzamide ; N, N-Diethyl-m-toluamide
EINECS 205-149-7
Kasucian 99,5%
Formula Molekul C12H17NO
Beurat Molekul 191.2695
Penampilan Cairan transparan henteu warnaan
Kapadetan [d 20 ° C / 20 ° C] 0.992-1.003
Titik lebur -45 ° C
Titik ngagolak 288-292 ° C
Titik kaingetan 116,4 ° C

Pamakéan Produk

1. DETET mangrupikeun panolak serangga anu umumna dianggo dina kulit anu kabuka atanapi dina papakéan, pikeun ngahambat serangga anu ngegel.

2. DEET ngagaduhan spéktrum kagiatan anu lega, efektif salaku panolak ngalawan reungit (Culicidae - Mosquitoes (Kulawarga)), ngigel laleur, chigger, kutu sareng kutu.

3. DEET sayogi salaku produk aerosol kanggo aplikasi pikeun kulit manusa sareng pakean, produk cair kanggo aplikasi pikeun kulit manusa sareng pakean, losion kulit, bahan impregnasi (mis. anggo dina permukaan.

Paket Produk

200KG / kendang, atanapi sakumaha paket khusus.

Panyimpenan

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Pernyataan Bahaya

Ngabahayakeun lamun ngelek.
Nyababkeun iritasi kulit.
Nyababkeun iritasi panon serius.
Ngabahayakeun kahirupan akuatik kalayan épék tahan lami.

Pernyataan Peringatan (s)

Nyingkahan leupaskeun ka lingkungan.
Ngagem panyalindungan panon / panyalindungan wajah.
LAMUN DITUTUP: Telepon PUSAT RACUN / dokter upami anjeun raoseun henteu saé. Bilas sungut.
Upami dina kulit: Ngumbah kalayan seueur cai.
Upami di panon: Bilas ati-ati ku cai salami sababaraha menit. Cabut lénsa kontak, upami aya sareng gampang dilakukeun. Teruskeun bilas.

Ukuran Patugas pemadam kebakaran

Média anu ngusir
Média pareum anu cocog.
Anggo semprot cai, busa tahan alkohol, kimia garing atanapi karbon dioksida.

Bahaya khusus anu timbul tina bahan atanapi campuran
Oksida karbon, Nitrogén oksida (NOx).

Naséhat pikeun pemadam kebakaran
Anggo alat pernapasan mandiri pikeun pemadam kebakaran upami diperyogikeun.

Ukuran Ngaleupaskeun Teu kahaja

Pancegahan pribadi, alat pelindung sareng prosedur darurat
Anggo alat pelindung pribadi. Cegah napas uap, halimun atanapi bénsin. Mastikeun ventilasi anu cekap.

Pancegahan lingkungan
Cegah kabocoran atanapi tumpahan salajengna upami aman pikeun ngalakukeunana. Entong ngantepkeun produk lebet kana solokan.
Ngaleupaskeun lingkungan kedah disingkahan.

Métode sareng bahan pikeun ngawadahan sareng beberesih
Lemes ku bahan nyerep inert sareng buang salaku limbah bahaya. Simpen dina wadah anu cocog sareng anu ditutup pikeun pembuangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna