page_xn_02

Tentang Kami

Jiangsu SINGNUO Chemical Technology Co., Ltd. perenahna di Suzhou, Cina. Kami mangrupikeun perusahaan khusus kana ékspor DEET, glyphosate, farmasi sareng péstisida panengah, asam metil benzoat, asam nitrobenzoat sareng turunanana. SINGNUO Chemical ngagaduhan hak ékspor anu mandiri, sareng tim operasi propésional, kalayan operasi di langkung ti 50 nagara. Kalayan kaahlian téknis ngarah, kualitas produk anu saé, sareng jasa anu sampurna sareng bijaksana, kami parantos kéngingkeun pasar di Amérika Kalér sareng Kidul, Asia Tenggara, Éropa Wétan, sareng Afrika.

SINGNUO Chemical ngagaduhan pabrik produksi nyalira, Anhui Jiangtai New Material Technology, anu parantos lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO19001: 2015, dilengkepan tim R&D tingkat tinggi sareng téknologi produksi canggih sareng sistem kontrol anu otomatis, anu sacara efektif tiasa ngirangan tanaga jeung konsumsi bahan baku. Panyimpenan anu dipiboga tiasa ngajaga pasokan inventaris anu cekap, supados ngajaga stabilitas harga nalika harga turun naek dina sadaya industri, sareng ngajaga kaunggulan anu tangtu dina persaingan pasar.

nagara

Anu beroperasi di langkung ti 50 nagara.

ton

Produktivitas ngahontal 17,000 ton / taun. 

juta

Total investasi proyek 360 juta yuan.

Naha Pilih Kami

Pabrik sareng fasilitas gudang

Ngagaduhan pabrik sareng fasilitas gudang sorangan, tiasa ngajaga pasokan inventaris anu cekap, supados ngajaga stabilitas harga nalika harga industri turun naek, sareng ngajaga kaunggulan dina persaingan pasar.

Tim operasi propésional

Tim operasi propésional, ketat ngadalikeun pamilihan, kontrol kualitas, logistik sareng aspek sanés.

Disaluyukeun

Sadaya bungkusan produk tiasa disaluyukeun numutkeun syarat pelanggan.

Perusahaan damel kerjasama sareng sababaraha paguron luhur pikeun ngawujudkeun kaunggulan pelengkap, sareng ngalaksanakeun produksi turunan tina bahan baku nepi ka produk akhir pikeun mastikeun kauntungan maksimum produk.

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna