page_xn_02

Asam 3-Methyl-4-Nitrobenzoic

Asam 3-Methyl-4-Nitrobenzoic

Ngaran Produk:   Asam 3-Methyl-4-nitrobenzoic

Nomer CAS:   3113-71-1

Kasucian:   99%

Penampilan:   Bubuk konéng entéh

Pakét:  25KG / Kendang, atanapi sakumaha pakét anu dikustomisasi

Tempat Asalna:  Anhui, Cina


Aplikasi produk

  • application-1
  • application-2
  • application-3

Detil Produk

Tanda Produk

Asam 3-Methyl-4-Nitrobenzoic

Nami Asam 3-Methyl-4-nitrobenzoic
Sinonim Asam 4-Nitro-m-toluic; Asam 3-Methy-4-nitrobenzoatic; 4-Nitro-3-Methyl benzoic acid; m-Methyl-p-Nitrobenzoic acid; 3-métil-4-nitrobenzoate;
EINECS 221-479-4
Kasucian 99%
Formula Molekul C8H6NO4
Beurat Molekul 180.1381
Penampilan Bubuk kristal konéng nepi konéng konéng
Kapadetan 1.4283
Titik lebur 216-218 ° C
Titik ngagolak 356 ° C dina 760 mmHg
Titik kaingetan 161,2 ° C
Kelarutan cai <0,1 g / 100 mL dina 22 ° C

Pamakéan Produk

Panganteur organik.

Paket Produk

25KG / Kendang, atanapi sakumaha pakét anu dikustomisasi.

Panyimpenan

Daérah tiis, garing, berventilasi saé.

Pedaran ngeunaan Ukuran Mantuan Kahiji

Upami diseuseup
Upami dihirup, pindahkeun jalmi kana hawa seger.
Upami henteu napas, pasihan napas buatan.

Dina kasus kontak kulit
Ngumbah ku sabun sareng seueur cai.

Bisi kontak panon
Siram panon ku cai salaku pancegahan.

Upami ditelek
Pernah masihan nanaon ku sungut ka jalma anu teu sadar. Bilas sungut ku cai.

Ukuran Patugas pemadam kebakaran

1 Média pangusir
Média pareum anu cocog.
Anggo semprot cai, busa tahan alkohol, kimia garing atanapi karbon dioksida.

2 Bahaya khusus anu timbul tina bahan atanapi campuran
Oksida karbon, Nitrogén oksida (NOx).

3 Naséhat pikeun pemadam kebakaran
Anggo alat pernapasan mandiri pikeun pemadam kebakaran upami diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna