page_xn_02

Asam 3-Methyl-2-Nitrobenzoic

Asam 3-Methyl-2-Nitrobenzoic

Ngaran Produk:   Asam 3-Methyl-2-nitrobenzoic

Nomer CAS:   5437-38-7

Kasucian:   99,0% mnt

Penampilan:   Bubuk halus bodas, Bubuk Kristal Bodas

Pakét:   25KG / Kendang, atanapi sakumaha pakét anu dikustomisasi

Tempat Asalna:  Anhui, Cina


Aplikasi produk

  • application-1
  • application-2
  • application-3

Detil Produk

Tanda Produk

Asam 3-Methyl-2-Nitrobenzoic

Nami Asam 3-Methyl-2-nitrobenzoic
Sinonim Asam 2-Nitro-m-toluic ; 2-Nitro-3-Methyl benzoic acid ;
3-métil-2-nitrobenzoate
EINECS 226-610-9
Kasucian > = 99%
Formula Molekul C8H6NO4
Beurat Molekul 180.1381
Penampilan Bubuk halus bodas, Bubuk Kristal Bodas
Kapadetan 1.4283 (perkiraan kasar)
Titik lebur 219-223 ℃ (cahayana.)
Titik ngagolak 340 ° C dina 760 mmHg
Titik kaingetan 153,4 ° C
Kelarutan cai <0,1 g / 100 ml dina 22 ℃

Pamakéan Produk

Panganteur Farmasi.

Paket Produk

25KG / Kendang, atanapi sakumaha pakét anu dikustomisasi.

Penanganan sareng Panyimpenan

1 Pancegahan pikeun penanganan anu aman
Cegah kontak sareng kulit sareng panon. Hindarkeun kabentukna lebu sareng aerosol. Nyayogikeun ventilasi knalpot anu pas di tempat-tempat lebu dibentuk. Ukuran normal pikeun panangtayungan seuneu pencegahan.

2 Kaayaan kanggo panyimpenan anu aman, kalebet kasaluyuan naon waé
Simpen dina tempat anu tiis. Tetep wadah ditutup sacara pageuh di tempat anu garing sareng berventilasi saé.

Parabot Pelindung Pribadi

Perlindungan panon / rupa
Kacamata kaamanan sareng sisi-taméng saluyu sareng EN166 Anggo alat pikeun panangtayungan panon anu diuji sareng disahkeun dina standar pamaréntahan anu cocog sapertos NIOSH (AS) atanapi EN 166 (EU).

Perlindungan kulit
Nanganan sareng sarung tangan. Sarung tangan kedah diperiksa sateuacan dianggo. Anggo téhnik ngaleungitkeun sarung tangan anu leres (henteu nganggo permukaan luar sarung tangan) pikeun nyegah kontak kulit sareng produk ieu. Buang sarung tangan anu tercemar saatos dianggo saluyu sareng hukum anu berlaku sareng prakték laboratorium anu saé. Ngumbah sareng garing. Sarung tangan pelindung anu dipilih kedah nyayogikeun spésifikasi Regulasi (EU) 2016/425 sareng standar EN 374 anu asalna.

Perlindungan Awak
Pakean anu teu jelas, Jinis alat pelindung kedah dipilih numutkeun konsentrasi sareng jumlah zat bahaya dina tempat damel khusus.

Perlindungan pernapasan
Pikeun pajamanan gangguan nganggo jinis P95 (AS) atanapi tipe P1 (EU EN 143) réspirator partikel. Kanggo panyalindungan tingkat luhur nganggo jinis OV / AG / P99 (AS) atanapi jinis kartrid réspirator ABEK-P2 (EU EN 143). Anggo réspirator sareng komponén anu diuji sareng disahkeun dina standar pamaréntahan anu cocog sapertos NIOSH (AS) atanapi CEN (EU).

Kontrol paparan lingkungan
Entong ngantepkeun produk lebet kana solokan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna