page_xn_02

Asam 2-Methyl-4-Nitrobenzoic

Asam 2-Methyl-4-Nitrobenzoic

Ngaran Produk:  Asam 2-Methyl-4-nitrobenzoic

Nomer CAS:  1975-51-5

Kasucian:  99,0%

Penampilan:  bubuk bodas

Pakét:  25KG / Kendang, atanapi sakumaha pakét anu dikustomisasi

Tempat Asalna:  Anhui, Cina


Aplikasi produk

  • application-1
  • application-2
  • application-3

Detil Produk

Tanda Produk

Asam 2-Methyl-4-Nitrobenzoic

Nami Asam 3-Methyl-2-nitrobenzoic
Sinonim Asam 2-métil-4-nitrobenzoat; 4-Nitro-2-MethylbenzoicAcid; Asam 2-Methyl-4-Nitro-Benzoic
EINECS 217-828-5
Kasucian > = 99%
Formula Molekul C8H7NO4
Beurat Molekul 181.1455
Penampilan bubuk bodas
Kapadetan 1,392 g / cm3 (Diprediksi)
Titik lebur 150-154 ° C (cahayana.)
Titik ngagolak 369.3 ° C dina 760 mmHg
Titik kaingetan 167.6 ° C

Pamakéan Produk

Sintésis organik.

Paket Produk

Kendang tina 25kg sareng 50kg, atanapi sakumaha paket khusus.

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu tiis. Tetep wadah ditutup sacara pageuh di tempat anu garing sareng berventilasi saé.

Ukuran Bantuan Mimiti

Naséhat umum
Konsultasi ka dokter. Tembongkeun lambar data kaamanan ieu ka dokter anu hadir.

Upami diseuseup
Upami dihirup, pindahkeun jalmi kana hawa seger. Upami henteu napas, pasihan napas buatan. Konsultasi ka dokter.

Dina kasus kontak kulit
Ngumbah ku sabun sareng seueur cai. Konsultasi ka dokter.

Bisi kontak panon
Bilas tuntas sareng seueur cai sahenteuna 15 menit sareng konsultasi sareng dokter.

Upami ditelek
Pernah masihan nanaon ku sungut ka jalma anu teu sadar. Bilas sungut ku cai. Konsultasi ka dokter

Ukuran Patugas pemadam kebakaran

Média pareum anu cocog
Anggo semprot cai, busa tahan alkohol, kimia garing atanapi karbon dioksida.

Bahaya khusus anu timbul tina bahan atanapi campuran
Oksida karbon, Nitrogén oksida (NOx).

Naséhat pikeun pemadam kebakaran
Anggo alat pernapasan mandiri pikeun pemadam kebakaran upami diperyogikeun.

Ukuran Ngaleupaskeun Teu kahaja

Pancegahan pribadi, alat pelindung sareng prosedur darurat
Anggo alat pelindung pribadi. Nyingkahan pembentukan lebu. Cegah napas uap, halimun atanapi bénsin. Mastikeun ventilasi anu cekap. Évakuasi tanaga ka daérah anu aman. Cegah napas lebu.

Pancegahan lingkungan
Cegah kabocoran atanapi tumpahan salajengna upami aman pikeun ngalakukeunana. Entong ngantepkeun produk lebet kana solokan. Ngaleupaskeun lingkungan kedah disingkahan.

Métode sareng bahan pikeun ngawadahan sareng beberesih
Nyokot sareng ngatur pembuangan. Sapu sareng sekop. Simpen dina wadah anu cocog sareng anu ditutup pikeun pembuangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna