page_xn_02

2-Methyl-3-Nitrobenzoic Acid

2-Methyl-3-Nitrobenzoic Acid

Ngaran Produk:   Asam 2-Methyl-3-nitrobenzoic

Nomer CAS:   1975-50-4

Kasucian:   99,99%

Penampilan:  Bubuk Bodas

Pakét:  25KG / Kendang, atanapi sakumaha pakét anu dikustomisasi

Tempat Asalna:  Anhui, Cina


Aplikasi produk

  • application-1
  • application-2
  • application-3

Detil Produk

Tanda Produk

2-Methyl-3-Nitrobenzoic Acid

Nami Asam 2-Methyl-3-nitrobenzoic
Sinonim Asam 3-Nitro-o-toluic; Asam 3-Nitro-2-Methyl Benzoic;
2-métil-3-nitrobenzoate; 2-Methyl-3-nitro benzoic acid
EINECS 217-826-4
Kasucian 99,99%
Formula Molekul C8H6NO4
Beurat Molekul 180.1381
Penampilan Bubuk Bodas
Titik lebur 182-186 ℃
Titik ngagolak 337.1ºC dina 760 mmHg
Titik kaingetan 152 ° C
Kelarutan cai <0,1 g / 100 ml dina 22 ℃

Pamakéan Produk

Dipaké salaku panengah farmasi.

Paket Produk

Kantong: 1 kg, 2 kg, 25 kg.
Kendang: 25 kg.
Salaku per sarat konsumén.

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu tiis. Tetep wadah ditutup sacara pageuh di tempat anu garing sareng berventilasi saé.

Ukuran Bantuan Kahiji

Upami diseuseup
Upami dihirup, pindahkeun jalmi kana hawa seger. Upami henteu napas, pasihan napas buatan.

Dina kasus kontak kulit
Ngumbah ku sabun sareng seueur cai.

Bisi kontak panon
Siram panon ku cai salaku pancegahan.

Upami ditelek
Pernah masihan nanaon ku sungut ka jalma anu teu sadar. Bilas sungut ku cai.

Ukuran Patugas pemadam kebakaran

Média pareum anu cocog
Anggo semprot cai, busa tahan alkohol, kimia garing atanapi karbon dioksida.

Bahaya khusus anu timbul tina bahan atanapi campuran
Oksida karbon, Nitrogén oksida (NOx).

Naséhat pikeun pemadam kebakaran
Anggo alat pernapasan mandiri pikeun pemadam kebakaran upami diperyogikeun.

Métode sareng bahan pikeun ngawadahan sareng beberesih
Sapu sareng sekop. Simpen dina wadah anu cocog sareng anu ditutup pikeun pembuangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Panilitian

    24 Jam Online

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Enquiry Ayeuna