banner31
banner2
banner3-3

Tentang Kami

Wilujeng sumping di SINGNUO

  • Profil Perusahaan

    Jiangsu SINGNUO Chemical Technology Co., Ltd.

    SINGNUO perenahna di Suzhou, Cina. Kami aktipitas R&D sareng produksi DEET, glyphosate, perantara pestisida farmasi, kimia bahaya sareng turunan Péstisida. SINGNUO ngagaduhan hak ékspor anu mandiri, bisnis urang ngaliput langkung ti 50 nagara.

    Tambih deui
    Company profile
  • Profil Perusahaan

    Jiangsu SINGNUO Chemical Technology Co., Ltd.

    SINGNUO perenahna di Suzhou, Cina. Kami aktipitas R&D sareng produksi DEET, glyphosate, perantara pestisida farmasi, kimia bahaya sareng turunan Péstisida. SINGNUO ngagaduhan hak ékspor anu mandiri, bisnis urang ngaliput langkung ti 50 nagara.

    Tambih deui
    Company profile

Pabrik Modern

Pikeun nyayogikeun anjeun produk kualitas

Pabrik produksi, Anhui Jiangtai New material material, perenahna di basis sintésis kimia kimia batubara anyar Huaibei. Didirikeun taun 2017 sareng mangrupikeun perusahaan kimia anu hadé ngahijikeun élmu, industri sareng perdagangan. Utamana ngahasilkeun panengah farmasi sareng péstisida, asam métil benzoat, asam nitrobenzoat sareng produk amida klorida amida turunanana, sareng parantos damel bareng sareng seueur unit panilitian ilmiah domestik sareng perusahaan terkenal pikeun kéngingkeun sababaraha patén produksi.

Tingali Deui

Panilitian

24 Jam Online

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna